גרנולה איכותית ושווה במיוחד, קלה להכנה וטעימה
גרנולה איכותית ושווה במיוחד, קלה להכנה וטעימה
רכיבים:
400 גרם שיבולת שועל עבה
100 גרם קשיו
40 גרם גרעיני חמנייה
40 גרם גרעיני דלעת
80 גרם שקדים
4 כפות שמן קוקוס
80 גרם סילאן ללא תוספת סוכר
80 גרם דבש
70 גרם חמוציות ללא תוספת סוכר.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לחמוציות, פורסים על נייר אפייה ומכניסים לתנור, מערבבים כל 5 דקות בערך.
הגרנולה מוכנה כשהאגוזים והגרנולה קיבלו גוון חום זהוב (להזהר לא לשרוף כי אז נקבל טעמים מרירים)
מוציאים מהתנור, מצננים היטב ואז מוסיפים את החמוציות.
ניתן לגוון ולהוסיף קינמון/ קוקוס/ אגוזי מקדמיה/ אגוזי לוז/ פיסטוקים/ אגוזי מלך/ צימוקים וכד'...
ניתן להכין גרנולה חלבה ע"י המרת הדבש בטחינה גולמית.
מומלץ לאחסן בכלי זכוכית אטום.
איך נתייחס?
במתכון זה יש 4030 קלוריות
21 גרם = מנת פחמימה
