כניסה
למנויות
צרו קשר

גרנולה איכותית ושווה במיוחד, קלה להכנה וטעימה

גרנולה איכותית ושווה במיוחד, קלה להכנה וטעימה

רכיבים:

400 גרם שיבולת שועל עבה
100 גרם קשיו
40 גרם גרעיני חמנייה
40 גרם גרעיני דלעת
80 גרם שקדים
4 כפות שמן קוקוס
80 גרם סילאן ללא תוספת סוכר
80 גרם דבש
70 גרם חמוציות ללא תוספת סוכר.

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות
מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לחמוציות, פורסים על נייר אפייה ומכניסים לתנור, מערבבים כל 5 דקות בערך. 
הגרנולה מוכנה כשהאגוזים והגרנולה קיבלו גוון חום זהוב (להזהר לא לשרוף כי אז נקבל טעמים מרירים)
מוציאים מהתנור, מצננים היטב ואז מוסיפים את החמוציות. 
ניתן לגוון ולהוסיף קינמון/ קוקוס/ אגוזי מקדמיה/ אגוזי לוז/ פיסטוקים/ אגוזי מלך/ צימוקים וכד'...
ניתן להכין גרנולה חלבה ע"י המרת הדבש בטחינה גולמית. 
מומלץ לאחסן בכלי זכוכית אטום. 

איך נתייחס?

במתכון זה יש 4030 קלוריות 
21 גרם = מנת פחמימה

להאמין. לפעול. להגשים.